Herstelwerkzaamheden aan loszittende tegels

Herstelwerkzaamheden aan loszittende tegels

De afgelopen zomerperiode heeft het niet of nauwelijks geregend. Sloten droogden uit en vaarwegen werden afgesloten. Ook het zand onder de tegels op stoepen en in straten was uitgedroogd. Het ‘regende’ meldingen over loszittende tegels. En wat fijn dat u ons hierover mailde. Juist door u als oplettende inwoner konden er straten worden aangepakt. Met een extra team stratenmakers werden er noodwerkzaamheden gedaan aan het straatwerk. En zo nodig werd de stoep of het fietspad tijdelijk afgezet.

Inmiddels zijn we heel wat regenbuien verder en is de ondergrond goed genoeg om het straatwerk weer aan te pakken. En dat is inmiddels op de volgende plekken gedaan:

  • Naaldwijk: Dijkweg (fietspad tussen Volvodealer en stoplichten) en Grote Achterweg
  • Monster/Naaldwijk: De Zwartendijk
  • Honselersdijk: De Nieuweweg
  • ’s-Gravenzande: Poelmolenweg is vervangen door asfalt.

Help ons door te melden

U snapt dat nog niet alle herstelwerkzaamheden gedaan zijn en daarmee ook nog niet de achterstand is ingehaald. De werkzaamheden worden waar mogelijk gebundeld per wijk uitgevoerd. Hierdoor kan het wat langer duren voordat u buiten ziet dat het straatwerk is hersteld. Ziet u nog plekken in de openbare ruimte waar tegels losliggen? Blijf dit ook vooral bij de gemeente melden. Als de opdracht naar de aannemer is verstuurd, ontvangt u van ons een melding hierover. Samen houden we de openbare ruimten veilig.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *