Agenten brengen bewoner in veiligheid bij #grotebrand in #denhaag

Agenten brengen bewoner in veiligheid bij #grotebrand in #denhaag

Agenten welke vrij snel ter plaatsen waren bij de grote brand in Den Haag, hebben een bewoner in veiligheid gebracht. Deze agenten zijn door het toegesnelde ambulance personeel gecontroleerd op rookinhalatie. Ook diversen brandweer korpsen uit het Westland werden opgeroepen voor deze grote brand.

De brand in de stomerij/wasserij is onder controle zo meldt de brandweer op twitter. De brandweer is was nog bezig met het nablussen van de vuurhaarden in de wasserij en de bovengelegen woning. Verder is de brandweer bezig met het controleren en ventileren van de omliggende woningen. 

De woning direct boven het brandadres is bij de brand zwaar beschadigd geraakt en is vooralsnog onbewoonbaar. Naar verwachting zullen de overige woningen in de loop van de avond weer vrijgegeven kunnen worden.

De bewoners uit de ontruimde woningen zijn grotendeels opgevangen in het tegenover het brandadres gelegen Muzee Scheveningen.

Salvage is ter plaatse gevraagd om de eigenaar/bewoners te ondersteunen bij de schadeafhandeling.

Foto’s : The Media & Event Group B.V.

Foto : The Media & Event Group B.V.
Foto : The Media & Event Group B.V.

Foto : The Media & Event Group B.V.

Foto : The Media & Event Group B.V.

Foto : The Media & Event Group B.V.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *