Westland4Gambia puzzelrit winnaars bekend

Westland4Gambia puzzelrit winnaars bekend

Afgelopen zondag 9 oktober organiseerde Westland4Gambia de welbekende Autopuzzelrit. Met 25 auto’s en 62 deelnemers werd het een zeer geslaagde dag.

Met het heerlijke herfstweer konden de cabrio’s de kappen laten zakken. Helaas was de pont tussen Maassluis en Rozenburg uit de vaart, dus moest de route op het laatste moment nog worden aangepast, maar dat mocht de pret niet drukken. De rit voerde langsBrielle, Rockanje, Hellevoetsluis naar Hoogvliet.

Onderweg moesten de deelnemers 22 letters verzamelen en 4 stempels. Met deze letters kon een slagzin worden gemaakt: Smiling kids in the Gambia. De combinatie rijden, navigeren en zoeken naar tekens bleek niet eenvoudig. Bonuspunten konden worden behaald met het raden van het aantal door de deelnemers gedoneerde tandenborstels: 377 stuks! 

Bij de finish in Hoogvliet was er eten, een drankje en konden de deelnemers even napraten tot de prijsuitreiking.

De winnaar, fam. Sonneveld, kreeg de wisselbokaal uitgereikt door de voorzitter. Als nummer 2 en 3 eindigden respectievelijk team Riphagen en teamMosterd.

Kortom een heerlijke dag. Het bestuur dankt iedereen die hieraan zijn/haar steentje heeft bijgedragen. Samen laten we de kinderen in Gambia weer lachen!

Voor meer informatie en foto’s verwijzen wij u graag naar onze website:

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *