Scooterrijder gooit volle krat bier naar politieagent

Scooterrijder gooit volle krat bier naar politieagent

Een politiecontrole in het centrum van Den Hoorn liep zaterdag uit op een achtervolging, waarbij de agent een volle krat bier voor zijn motorwielen kreeg.

Rond 21.50 uur wilde de wijkagent de scooterrijder controleren op de Bolle Kickertbrug tussen de Hoornseweg en de Hoornsekade in Den Hoorn, omdat hij hem wilde aanspreken op zijn rijgedrag. De bestuurder ging er echter snel vandoor, waarbij hij het kenteken van het voertuig verborg. Volgens de wijkagent deed hij dat waarschijnlijk met een voetmechanisme. Tijdens de achtervolging die volgde, gooide de scooterrijder een krat bier voor de politiemotor. Het is de wijkagent niet gelukt om de scooterrijder aan te houden. 

De achtervolging speelde zich af in de woonwijk tussen het Koningin Julianaplein en de Prinses Marijkelaan. De agent heeft een oproep geplaatst op sociale media met de vraag of iemand camerabeelden heeft van het incident. Mensen met camerabeelden kunnen zich melden door het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) te bellen of door een privébericht te sturen naar @wijkagent_schipluiden op Instagram.

Bron : www.wos.nl

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *