Dode vrouw (77) in sloot De Lier blijkt bewoonster vluchtelingenopvang

Dode vrouw (77) in sloot De Lier blijkt bewoonster vluchtelingenopvang


‘Vanmorgen is een bewoonster van de gemeentelijke opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen in De Lier, overleden aangetroffen in een sloot in de buurt van de opvanglocatie zo meldt wethouder Barend Rombout. Een schokkende en verdrietige gebeurtenis, allereerst voor haar nabestaanden. Het heeft ook grote impact op de andere bewoners van de opvanglocatie. Ik heb vanmorgen met een aantal bewoners gesproken en zij zijn begrijpelijk zeer ontdaan. Als gemeente doen we wat we kunnen om de naaste familie te ondersteunen en bewoners te begeleiden bij het verwerken van dit trieste incident. Dit gebeurt onder andere door medewerkers van het Sociaal Kernteam. Ik wens de nabestaanden veel sterkte toe en leef met hen mee.’

Foto : Dennis van Schie

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *