Jade Uitvaart viert 5-jarig bestaan

Jade Uitvaart viert 5-jarig bestaan

Het is inmiddels 10 jaar geleden dat Kitty Dekkers als gediplomeerd uitvaartverzorgster haar eerste uitvaart begeleidde. “Die eerste uitvaart vergeet je nooit meer”; begint Kitty te vertellen. “Ik voelde me toen best nog onzeker en heb heel veel tijd, liefde en aandacht aan dit afscheid besteed.” Inmiddels werkt Kitty samen met dochter Jacky Dekkers onder de naam Jade Uitvaart. “Na al die jaren besteden wij nog steeds veel tijd, liefde en aandacht aan de uitvaarten die wij verzorgen.” vult Jacky aan.

“Zo kunnen de nabestaanden in alle rust de keuzes maken die voor hen belangrijk zijn. Welke bloemstukken, muziek, sprekers en eventuele foto’s willen ze gebruiken om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.” Dit jaar bestaat hun bedrijf 5 jaar.

Om dit te vieren hebben de dames een bedrijfsvideo laten maken. “Dit jubileum was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van nabestaanden die wij mochten begeleiden en de steun van onze familie.” verteld Kitty.

“Wij hopen met deze video dat je ons mooie bedrijf en ons beter leert kennen.”

De video is te zien via www.Jade-uitvaart.nl/bedrijfsvideo, facebook en Instagram.

Wil je graag persoonlijk kennismaken, bel ons dan op 06-39269623.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *