Middelbrand op Woonzorgpark Het Westerhonk in Monster

Middelbrand op Woonzorgpark Het Westerhonk in Monster

Woensdagavond 16 November werden de hulpdiensten opgeroepen voor een brand op het woonzorgpark het Westerhonk (‘s-Heerenloo). Bij aankomst stond het paviljoen aan de Bosweg onder de rook en werd er direct opgeschaald naar Middelbrand. Brandweer eenheden uit Monster en Loosduinen zijn ingezet en ook diversen ambulances werden opgeroepen voor deze Middelbrand.  

Meerdere bewoners en personeelsleden zijn nagekeken in verband met rookinhalatie.

Volgens de woordvoerder van de brandweer heeft er een matras in de fik gestaan waardoor er ook veel rook is vrijgekomen en diversen kamers onbewoonbaar zijn geworden. De bewoners daarvan zullen elders worden ondergebracht op het woonzorgpark.

Foto’s : Henk Nieuws

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *