Auto crasht na vlucht van ongeval op de A20

Auto crasht na vlucht van ongeval op de A20

De Lier 19 november 2022 – Vanmorgen om 7:40 uur kwam er een melding binnen van een persoon te water aan de Burgemeester Crezeelaan in De Lier.

Bij aankomst bleek dat er een voertuig van de weg was geraakt en de schade aan het voertuig was ontstaan door het ongeval op de A20. De brandweer is ook ter plaatse gekomen en heeft nog in de naast gelegen sloot gezocht naar de persoon, maar die is er vandoor gegaan zo liet de politie ter plaatse weten. Wel zijn de nodige documenten in het bezit van de politie, wellicht lagen die in het voertuig.

Eén baan vanaf De Lier richting Delft is afgesloten voor het verkeer. Het voertuig zal door de politie berger worden afgevoerd en in beslag worden genomen.

Update 8:00 uur : De persoon is opgepakt door de politie. Het betrof hierbij een bestuurder welke op de A20 om 7 uur weg was gereden van het ongeval. Deze persoon is met hoge snelheid richting Delft gereden en tegen de boom dus tot stilstand gekomen.

Update 8:36 uur : Waarschijnlijk heeft de politie de persoon bij de kazerne van De Lier ondergebracht, daar staan momenteel 3 eenheden van de politie en ook is er een ambulance opgeroepen voor die locatie.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *