Burgemeester Arends en wethouder Varekamp op bezoek tijdens Dag van de Ondernemer

Burgemeester Arends en wethouder Varekamp op bezoek tijdens Dag van de Ondernemer

Vrijdagmiddag 18 november bracht een afvaardiging van het college van B & W samen met MKB Westland een bezoek aan The City in ’s-Gravenzande en Wubben Chan Architecten in Naaldwijk. Dat gebeurde in het kader van de Dag van de Ondernemer, een initiatief dat sinds 2016 jaarlijks wordt georganiseerd en waarbij ondernemers wereldwijd in het zonnetje worden gezet. 

Ondernemers van groot belang voor Westland

In een ondernemende gemeente als Westland hecht het college van B&W veel waarde aan een initiatief als dit. Tijdens de twee bezoeken kreeg men een kijkje in twee compleet verschillende keukens. 

Bij The City in ’s-Gravenzande stond een rondleiding op het programma waarin burgemeester Arends en wethouder Varekamp een selectie kregen voorgeschoteld van groepsactiviteiten die in de voormalige tennishal kunnen worden ondernomen. Dat varieert van lasergamen tot bowlen en een echte VR experience. Bij Wubben Chan werd de toehoorders aan de hand van een indrukwekkende presentatie uit de doeken gedaan aan welke vooruitstrevende ontwerpen het bureau zowel binnen- als buiten het Westland werkt. Twee voorbeelden van innovatieve- en gepassioneerde Westlandse ondernemers. 

Wethouder Varekamp: “Ondernemen zit Westlanders in het bloed. Dat is goed om te zien en goed voor bijvoorbeeld de innovatie en werkgelegenheid in Westland. En juist daarom is het extra belangrijk ondernemers vandaag in het zonnetje te zetten.”

Dag van de ondernemer

De Dag van de Ondernemer vindt plaats in het kader van de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal en worden zij in de schijnwerpers gezet.

Foto : Thierry Schut Fotografie

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *