Rotonde afgesloten op Koningin Julianaweg

Rotonde afgesloten op Koningin Julianaweg

De rotonde op Koningin Julianaweg met de Eikenlaan en Edisonstraat in ‘s-Gravenzande gaat dicht voor werkzaamheden. Deze duren van dinsdag 15 november tot en met vrijdag 23 december. De riolering onder de rotonde wordt vervangen. Hiervoor wordt de rotonde afgebroken en opnieuw opgebouwd.

Dit betekenen de werkzaamheden voor u

Door de werkzaamheden krijgt de halte van bus 455 tijdelijk een plek aan het kruispunt met de Wattstraat. Dit is ongeveer één minuut lopen van de huidige plek. Dit geldt ook voor de overkant van de weg (richting Zoetermeer).

De woningen en bedrijven aan de rotonde blijven te voet bereikbaar. Tankstation Esso is tijdens de werkzaamheden bereikbaar met de auto.

Voor meer informatie en omleidingen kijkt u op bereikbaarwestland.nl.

De werkzaamheden zijn bijna klaar

De afgelopen maanden hebben we de Koningin Julianaweg in delen opgeknapt. Het werk is bijna af. Na de rotonde is alleen het gedeelte tussen de Edisonstraat en de Naaldwijkseweg nog niet opgeknapt. Daarom is dit stuk toegevoegd aan de plannen. De start en duur van deze werkzaamheden is nog niet bekend. Zodra dit duidelijk is, leest u dit onder andere via deze website: gemeentewestland.nl/koningin-julianaweg. Omwonenden ontvangen hiervan een brief.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *