IJssculpturen Expositie ‘ART in Ice’ vanaf volgende week te bewonderen

IJssculpturen Expositie ‘ART in Ice’ vanaf volgende week te bewonderen

Iconische kunstwerken indrukwekkend nagemaakt van ijs

Ook dit jaar strijkt de IJssculpturen Expositie van Cool Event weer neer op de Scheveningse Boulevard. Vanaf zaterdag 3 december kunnen bezoekers binnenstappen in een magische wereld vol ijskoude kunstwerken. Op 450 m² verrijzen 21 kunstschatten die door 10 internationale ijscarvers van 55.000 kilo ijs en 3.000 kilo sneeuw zijn gemaakt. Het thema van dit jaar is ‘ART in Ice’. Bezoekers kunnen zich verwonderen over de meest iconische kunstschatten. Van Haagse parels, zoals Panorama Mesdag, Esher en Haagse Harry, tot streetart van Keith Haring en Nijntje voor de allerkleinsten. De ijssculpturen expositie is tot en met zondag 22 januari te bezoeken van 10:00 tot 19:00 uur. Voor meer informatie zie: https://www.cooleventscheveningen.nl.

Graag nodigen wij u uit om voor de officiële opening de ijssculpturen te bewonderen. Op vrijdag 2 december kan u tussen 14:00 en 17:00 uur langskomen voor een eerste glimp. De dagen in aanloop naar de opening leggen de ijsmeesters de laatste handen aan de ijssculpturen. Wij denken graag met u mee mocht u speciale interview verzoeken hebben. Voor het aanvragen van een persaccreditatie, zie onderaan dit bericht.

Over Cool Event 

Cool Event Scheveningen tovert iedere winter de Haagse badplaats om tot winterparadijs met een schaatsbaan op het Kurhausplein en expositie met ijssculpturen op de Scheveningse Boulevard. Onder leiding van organisator Damiano D’Alba en zijn team slaan Haagse en Scheveningse ondernemers jaarlijks de handen ineen om dit evenement mogelijk te maken. Cool Event wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsors: Gemeente Den Haag, McDonald’s Scheveningen, Belangenvereniging Palace Promenade, Koninklijke Nederlandse Schaats Bond (project IJstijd), Buitengewoon Scheveningen, La Galleria. En partners: Buro Kaper, Ramada Scheveningen, Formitable, Entrada, Be Event Group en Solo Vino. 

Foto’s : Sfeerimpressie IJssculpturen Expositie 2020-2021 © Casper van Dort

aangeleverd via persbericht

Sfeerimpressie IJssculpturen Expositie 2020-2021 © Casper van Dort
Sfeerimpressie IJssculpturen Expositie 2020-2021 © Casper van Dort

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *