Kerkveiling Protestante Gemeente De Lier levert € 15.000 op voor Beukenrode

Kerkveiling Protestante Gemeente De Lier levert € 15.000 op voor Beukenrode

Zaterdag 24 september organiseerde De Protestantse gemeente De Lier een Kerkveiling.

Deze veiling had als doel een bijdrage te leveren aan de energietransitie. Voorwaarde van de donatie was dat de gift zou worden ingezet voor duurzame ontwikkelingen.

Vooraf was al bekend dat een bedrag beschikbaar gesteld zou worden aan Beukenrode Palliatieve Thuiszorg & Hospice omdat velen Beukenrode een warm hart toedragen.

De veiling was in vele opzichten een succes. Een mooi ontmoetingsmoment op een prachtige locatie van Opti Plug. De veilingmeesters wisten de vele bijzondere kavels bijzonder goed aan de man te brengen. Dit resulteerde tot een bijzondere hoge bruto opbrengst van €80.000,-. Hiervan ontvangt Beukenrode maar liefst 15.000,-.

“Wij zijn ontzettend blij met deze gift. We hebben al langer de wens om de hospices te verduurzamen, maar door de hoge energieprijzen is dat heel urgent geworden. Deze donatie komt dan ook als geroepen.”Aldus Sylvia Vollebregt, voorzitter van Beukenrode.

Foto : Thierry Schut Fotografie

Aangeleverd via Persbericht door R. Goeij

23112022 – naaldwijk, dijkweg, Hospice Beukenrode ontvangt een cheque van protestante gemeente de lier. Hospice Beukenrode © Thierry Schut iov R de Goeij

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *