Varend Corso krijgt geen subsidie voor route door Den Haag

Varend Corso krijgt geen subsidie voor route door Den Haag

Het Varend Corso zal in 2023 niet door Den Haag varen. Het stadsbestuur heeft er voor gekozen het Westlandse evenement geen subsidie te verlenen.

“We zijn diep, díep teleurgesteld”, aldus Corso-voorzitter Rob Baan. Vorig jaar ontving het corso een eenmalige subsidie van 25.000 euro van de gemeente Den Haag. Maar de organisatie ging er stiekem van uit dat deze subsidie verlengd zou worden als het evenement eenmaal één keer in Den Haag zou zijn geweest. “We hopen dat ná dit jaar de gemeente Den Haag zó enthousiast en overtuigd is, dat we volgend jaar meer geld krijgen”, liet Rob Baan deze zomer aan Omroep West weten.

Lees meer op www.wos.nl

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *