Nieuwjaarsduik op het ’s-Gravenzandse strand

Nieuwjaarsduik op het ’s-Gravenzandse strand

We mogen weer! Op 1 januari organiseert de ’s-Gravenzandse Vrijwillige Reddingsbrigade (GVRB) de traditionele Nieuwjaarsduik Westland. ‘We zijn heel blij dat de gezelligste nieuwsjaarsreceptie van het Westland weer kan plaatsvinden na twee jaar afwezigheid door de coronamaatregelen’, vertelt Daphne Smit, woordvoerder van de reddingbrigade. Iedereen is van harte uitgenodigd! Om stipt 14.00 uur vindt de duik plaats op slag Beukel (einde Strandweg). Uiteraard krijgt iedereen na afloop een beker warme chocolademelk.

De vrijwilligers van de GVRB zijn op 1 januari alweer vroeg bezig met de voorbereidingen voor dit gezellige evenement. ‘Elk jaar staat een team van enthousiaste vrijwilligers klaar om er een mooie, veilige dag van te maken’, vertelt Smit.

De Nieuwjaarsduik Westland wordt mede mogelijk gemaakt door een groep betrokken lokale ondernemers. ‘We zijn erg blij met de steun van onze sponsors: Eetcafé De Witte, ABC Logistics, De Parel foodmaster, EP Stevens, Tuinderij De Jong, Tebbenhoff Woninginrichting, Pizzeria Breeje Durp, Slijterij Madeira, Café De Beurs, Okidoki Kinderopvang, Trefzeker en Just Made.’

De GVRB organiseert sinds 1983 de Nieuwjaarsduik Westland. Wat begon met enkele fanatiekelingen, is inmiddels uitgegroeid tot een groot evenement waar jaarlijks honderden mensen uit Westland en omstreken aan deelnemen.  

Kijk voor meer informatie op social media of op www.reddingsbrigade.com.

Foto : Ende Media

Ende Media

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *