Gezellige Nieuwjaarsduik in ’s-Gravenzande 

Gezellige Nieuwjaarsduik in ’s-Gravenzande 

Na twee jaar was het weer feest op het ’s-Gravenzandse strand! Zo’n 700 enthousiastelingen melden zich voor de traditionele Nieuwjaarsduik die georganiseerd werd door de ’s-Gravenzandse Vrijwillige Reddingsbrigade (GVRB). ‘De zeetemperatuur lag rond de 7 graden, maar verder was het relatief zacht weer voor de tijd van het jaar’, vertelt woordvoerder Daphne Smit. ‘Naast alle duikers, was ook veel publiek aanwezig waardoor het extra gezellig was op het strand.’ 

De GVRB kijkt terug op een geslaagd evenement. ‘De Nieuwjaarsduik Westland zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van tientallen vrijwilligers van de reddingsbrigade. Zij zijn op het strand en in de zee aanwezig om alles in goede banen te leiden en de veiligheid van de deelnemers te garanderen’, geeft Smit aan. ‘Daarnaast natuurlijk een speciaal woord van dank aan alle sponsors: Eetcafé De Witte, ABC Logistics, De Parel foodmaster, EP Stevens, Tuinderij De Jong, Tebbenhoff Woninginrichting, Pizzeria Breeje Durp, Slijterij Madeira, Café De Beurs, Okidoki Kinderopvang, Trefzeker en Just Made.’ 

Al sinds 1983 organiseert de GVRB de Nieuwjaarsduik Westland op het ’s-Gravenzandse strand. Met hulp van vele vrijwilligers en sponsoren is het evenement uitgegroeid tot één van de grootste ‘nieuwjaarsrecepties’ in Westland.  

Foto : Ende Media

Foto genomen in Monster

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *