Stora Enso heeft de acquisitie van De Jong Packaging Group afgerond

Stora Enso heeft de acquisitie van De Jong Packaging Group afgerond

Het Lierse bedrijf De Jong Packaging Group is nu echt in handen van Fins-Zweedse concern Stora Enso. De in september aangekondigde overname is vrijdag afgerond.

Met de overname is ruim een miljard euro gemoeid. De acquisitie zal Stora Enso’s positie op de Europese verpakkingsmarkten aanzienlijk versterken en toegang bieden tot de golfkartonmarkt in Nederland, , België, Duitsland en Groot-Brittannië. “Ik ben blij De Jong Packaging Group officieel te mogen verwelkomen als onderdeel van Stora Enso. Deze acquisitie verbetert Stora Enso’s strategische ontwikkeling door de omzetgroei te versnellen en ons marktaandeel in hernieuwbare verpakkingen in Europa uit te breiden”, zegt Annica Bresky, de hoogste baas van Stora Enso.

Bron tekst : www.wos.nl

Foto : Jong Verpakking

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *