Bestelbus volledig uitgebrand in De Lier

Bestelbus volledig uitgebrand in De Lier

Omstreeks 2.55 uur werd de brandweer van De Lier opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Oostbuurtseweg in De Lier. Op het terrein van een tuinbouw bedrijf stond een bestelbus volledig in brand. De aanhanger achter de bestelbus stond inmiddels ook in brand. De brandweer, welke met spoed ter plaatse kwam, heeft de brand met een lagedrukslang weten te blussen. Het naastgelegen pand is door de brandweer nog gecontroleerd op CO. De oorzaak van de brand is onbekend, brandstichting wordt echter niet uitgesloten.

Update : Het is inmiddels de derde brand bij deze tuinder. Sinds de verkoop van de grond aan het uitzendbureau Tradiro, welke een wooncomplex voor arbeidsmigranten wilt bouwen wordt de tuinder geteisterd door branden en  intimidaties.

Foto : Patrick den Hurk

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *