Aanhouding na vondst harddrugs in Wateringen

Aanhouding na vondst harddrugs in Wateringen

Wateringen – Aan de Barbier heeft de politie vrijdag een 24-jarige man uit Rotterdam aangehouden voor het ‘uithalen’ van harddrugs.

De politie werd gebeld in verband met een verdachte situatie rondom een geparkeerde vrachtwagen aan de Barbier, op bedrijventerrein Zwethove. Bij aankomt van de politie gingen meerdere personen er te voet vandoor.

Na een korte achtervolging te voet konden agenten één persoon aanhouden. Bij verdere inspectie bleek bij één van de geparkeerde vrachtwagens een deel van de koelmotor van een zeecontainer geopend te zijn.

De uithaler(s) zijn vermoedelijk tijdens het uithalen van de harddrugs uit de zeecontainer gestoord. 

De politie heeft meerdere kledingstukken en gereedschappen veiliggesteld. Ook is een tas met harddrugs in beslag genomen. Een woordvoerder van de politie kon niet bevestigen om welke drugs en om welke hoeveelheid het ging.

Vanwege het onderzoek heeft de politie de vrachtwagen met container in beslag genomen en naar een veilige locatie overgebracht.

Foto : Regio15

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *