Adverteren

Hart van Westland is ontstaan in Januari 2022.

In Oktober 2012 zijn wij, Peter en Fred gestart met Westlandreport. Dit idee ontstond door dat wij allebei graag fotografeerde en eigenlijk een groot publiek onze foto’s wilde laten zien.

Westlandreport werd een begrip in het Westland en kregen wij het ook steeds drukker met fotograferen. Door alles te kunnen bekostigen zijn wij in 2020 pas met advertenties gaan werken en dit met succes. Onze inkomsten dekte de kosten van de website ect ect.

Mede doordat Fred in 2015 erg ziek werd kwam de druk meer op andere te liggen en werd de website steeds meer afgebouwd. Na een lange periode van ziekte is Fred er in 2018 weer helemaal boven opgekomen. Toch hebben we besloten om in 2021 de stekker uit Westlandreport te halen mede omdat ook Gemeente Westland de rubriek Westlandreport bij Wos Media had.

Na een aantal maanden miste we toch ons ding en ging het brein van Fred zich zelf toch afvragen wat kan er anders, hoe kan het anders, hoe kan de druk er af en toch het nieuws brengen uit het Westland.

De inspiratie voor de nieuwe naam kwam Fred op het idee nadat hij dagelijks door ‘s-Gravenzande liep en eigenlijk altijd zijn blik en aandacht trok van het grote Hart wat stond voor Hart van ‘s-Gravenzande. Op dat moment is dus Hart van Westland ontstaan.

Het was dan niet moeilijk om te starten mede omdat we al veel groepen en pagina’s hadden waar alleen maar de naam voor hoefde veranderd te worden. Maar ook wat we anders zijn gaan doen is samen werken meer mensen om ons heen krijgen en niet altijd haantje de voorste willen zijn met het publiceren van Nieuws.

Van diversen kanten krijgen wij onze informatie over nieuws aangeleverd en ook andere fotografen wilde hun materiaal met delen. Zo kwam Henk bij het team welke veel ervaring heeft op calamiteiten gebied. Ook gingen we veel samen werken met 112maasmedia. Maar ook andere persbureaus kwamen in het zicht.

Zo heeft binnen Hart van Westland iedereen zijn eigen taak gekregen van sociaal media tot het werven van Adverteerders die juist enorm belangrijk zijn om deze passie welke wij dragen met het Nieuws te kunnen bekostigen.

Door hard werken en veel aandacht te besteden hebben we inmiddels een bereik van zo’n 120.000 bezoekers per maand.

Hieronder onze adverteerders welke geloven in ons succes en onze drive om ook hun onderneming of instelling te promoten via Hart van Westland.

Het adverteren doet u op onze website per maand en dit is ook maandelijks opzegbaar. Wij plaatsen dan een banner of logo met een verwijzing naar uw site of organisatie.

Kosten per maand vanaf 1 oktober 2022

Per maand: € 150

Per kwartaal : € 350

Per half jaar : € 600

Natuurlijk zijn er talloze andere methode om te adverteren welke wij graag persoonlijk aan uw uitleggen.

Wilt u in contact komen stuur dan vrijblijvend een mail naar info@hartvanwestland.nl